Bayern Münih'ten Halil Altıntop'a yeni görev

Bir dönem Trabzonspor'un da formasını giyen eski futbolcu Halil Altıntop, altyapının da içinde yer aldığı Bayern Münih'e ait kampüsün yöneticiliğine getirildi. Bayern Münih Sportif Direktörü Hasan Salihamidzic, "Kulübü ve altyapıyı tanıyor. Buradaki üçüncü yılı. Ona güveniyoruz." dedi.

SPOR 10.03.2023, 19:54 11.03.2023, 11:30 Hakan Öksüz
Bayern Münih'ten Halil Altıntop'a yeni görev

2018'de Almanya'da kariyerini noktalayan Halil Altıntop, önemli bir göreve getirildi. Alman futbol devi Bayern Münih'e ait kampüsün yöneticiliği, Halil Altıntop'a emanet edildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'un kardeşi olan Halil Altıntop'un göreve getirilmesi ile ilgili Alman ekibinden açıklama geldi. 

Salihamidzic: "Kulübü tanıyor, ona güveniyoruz"

Halil Altıntop'a güvendiklerini kaydeden Bayern Münih Sportif Direktörü Hasan Salihamidzic, "Halil kulübü ve altyapıyı tanıyor. Buradaki prosedürlerin farkında. 15 yıldan fazla profesyonel futbolculuk kariyeri var. Altyapının da yer aldığı yerleşkenin yeni spor direktörü olmaya uygun deneyime sahip. Kampüsün geliştirilmesi için çalışmayı sürdürecek." dedi.

Trabzonspor'da da top koşturmuştu

Bayern Münih kampüsünde 2020 yılında göreve başladığını kaydeden Halil Altıntop, genç yeteneklerin profesyonel takıma geçmeleri için koordinatörlük yapıyor. 2011-2013 arasında Trabzonspor'da da top koşturan Halil Altıntop; Schalke, Eintracht Frankfurt, Augsburg, Kaiserslautern ve Slavia Prag gibi kulüplerin formasını giydi.

Yorumlar (0)