Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlarda, Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Bekir Aktürk, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Başmüfettişliğine atandı.

GÜNDEM 26.02.2022, 10:40 17.03.2022, 08:15
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Bugünkü Resmi Gazete’de, bazı bakanlık ve kurumlara yönelik atama kararları yayımlandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda görev değişimi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Müfettişi Mehmet Çakıroğlu’nun görevden alındığı kaydedildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Başmüfettişliği pozisyonuna Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Bekir Aktürk atandı.

Mekansal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Hacı Abdullah Uçan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü görevine ise Cengiz Yıldırım getirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji Genel Müdürü Murat Zekeriya Aydın, söz konusu görevinden alındı.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Mert Ayaz atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda görev değişimi

Görevden alınan Kültür ve Turizm Bakanlığı Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar’ın yerine Candemir Zoroğlu, Mardin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ise Elif Belkıs Baştürk atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Çolak ile birlikte Vakıflar Genel Müdürlüğü Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren görevden alındı.

Görevden alınan Milli Eğitim Bakanlığı Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız’ın yerine Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı getirildi.

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ise Enver Kıvanç’ın atandığı açıklandı.

Tarım Bakanlığı’nda atama ve görevden almalar

Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığına Maruf Aras, Tarım ve Orman Bakanlığı Muş İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Mehmet Gün, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü yönetim kurulu üyeliklerine Aylin Çağlayan Özcan ve Cihan Soyalp atandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı 4. Bölge Müdürü Kerim Gençoğlu, Tunceli İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Kaya, Ticaret Bakanlığı İzmir Ticaret İl Müdürü Şahin Ersü’nün görevden alındığı kaydedildi.

Öte yandan Rekabet Kurulu İkinci Başkanlığına Ahmet Algan, Rekabet Kurulu üyeliğine ise Berat Uzun getirildi.

Yorumlar (0)