Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Strateji ve Bütçe Başkanlığına yönelik verilen atama kararları, Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.  

GÜNDEM 15.01.2022, 10:33 16.01.2022, 10:05
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nda bazı kadrolara atamalar yapıldı. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Başmüfettişliğine yeni atama!

Resmi Gazete’de yer alan atama kararlarında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda Başmüfettişlik pozisyonuna Mehmet Konca, Strateji ve Bütçe Başkanlığı Plan ve Programlar Genel Müdürlüğü’ne Osman Nuri Erdem’in atandığı açıklandı.

Öte yandan Esra Güler, Ekonomik Modelleme ve Konjonktür Değerlendirme Genel Müdürlüğü’ne, Nebi Çelik, Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdürlüğü’ne, Çelik’in yardımcılığına Çağatay Emrah Öngüt atanırken, Mehmet Aydın ise Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne atandı. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda görevden alma kararı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda İş Müfettişi olarak görev alan Recep Güner, bu görevden alındı. Ayrıca Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliklerine Erdinç Hatinoğlu ve Zeki Karaoğlu atandı. 

Yorumlar (0)