Ankara yine sular altında

Ankara'da şiddetli yağış sonrası meydana gelen göletler araç sürücülerine zor anlar yaşattı. Sular altında kalan yollarda dengesini yitirenler ise yürümekte zorluk çekti. Valilik, yarın öğle saatleri itibarıyla sağanak yağış ve akabinde yaşanabilecek ani sel ve su baskınları hususunda uyardı.

GÜNDEM 08.06.2022, 22:21
Ankara yine sular altında

Çankaya Beşevler semtindeki Muammer Yaşar Bostancı Caddesi'nin büyük kısmı sağanak yağış sebebiyle sular altında kaldı.

Yayalar zor anlar yaşadı

Bölgede ilerlemek isteyen bir bisiklet kullanıcısı kadının zor anları görüntülendi. Talihsiz kadın, suyun ne kadar derin olduğunu bisikletiyle ölçmeye çalıştığı esnada yanından geçmek isteyen başka bir kadının dengesini yitirerek suya gömüldüğü görüldü. Kısa bir süre sonra zorlukla da olsa ayağa kalkmayı başaran kadın, suların kapladığı yolda yürümeye çalıştığı esnada bir defa daha düştü.

Caddenin tamamen kapanması sebebiyle bazı yayalar Ankara Üniversitesi'nin duvarları üzerinden yürümeye çalıştı.

Caddedeki rögarlardan taşan sular, araç trafiğini engelledi.

Son anda kurtarıldı

Çankaya ilçesine bağlı Alacaatlı Mahallesi’nde akşama doğru etkili olan şiddetli yağışın akabinde meydana gelen göletler sebebiyle sürücüler zor anlar yaşadı. 

Birden bastıran yağış neticesinde Keçiören’in bazı caddelerinde küçük çaplı seller meydana geldi. Sel sularına kapılan bir yurttaş ise çevredekilerin yardımlarıyla son anda kurtuldu.

Valilikten uyarı

Ankara Valiliği, yarın (9 Haziran) öğle saatleri itibarıyla sağanak yağış ve akabinde yaşanabilecek ani sel ve su baskınları hususunda uyardı.
 

Yorumlar (0)