Ankara'da parklarda buluşan umutlu kalabalık

Ankara'da 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından vatandaşlar, oylarını kullanıp güneşli havanın tadını çıkardı. Oyunu kullanan gençlerden Mehmet Sakarya, “Umarım daha güzel günlere gideriz” dedi.

GÜNDEM 31.03.2024, 18:08 01.04.2024, 00:20 Melina Ay
Ankara'da parklarda buluşan umutlu kalabalık

Ankara'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına giden vatandaşlar, oy kullanma işlemlerini tamamladıktan sonra güneşli havanın tadını çıkarmak için parklara akın etti. Özellikle Seğmenler Parkı, seçim günü sonrası Ankaralıların buluşma noktası haline geldi. Baharın müjdecisi olan güneş altında toplanan vatandaşlar, umut dolu bir atmosfer içinde daha iyi günlerin yaklaştığını dile getirdi.

“Kim hak ediyorsa o kazansın”

Güzel havanın tadını çıkartmak isteyen gençlerden Necla Koç, “"Oyumu kullandım. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kim hak ediyorsa o kazansın. Seğmenler Parkı'ndayız. Bugün hava çok güzel o yüzden biraz gezelim dedik” şeklinde konuştu.

“Umarım güzel günlere gideriz”

Üniversite öğrencisi Mehmet Sakarya, "Oy kullandık geldik. Herkes cıvıl cıvıl. Umarım daha güzel günlere gideriz" diye konuştu.

“Umutlu olmayı umut ediyorum”

İlk oyunu kullandıktan sonra Seğmenler Parkı'na gelerek havanın tadını çıkartan Nurefşan Bodur (18) ise, "Oylarımızı kullandık buraya geldik. Umutlu olmayı umut ediyorum" dedi.

Yorumlar (0)