Alkollü sürücü emniyet şeridine girdi, ortalık kana bulandı

Kırıkkale’de meydana gelen kazada, sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen bir otomobil, akaryakıt istasyonuna girmek için bekleyen bir tırı emniyet şeridini kullanarak sağ tarafından geçmek istedi. Ancak tırın kupasına çarpması nedeniyle metrelerce sürüklendi. Kaza nedeniyle 1’i polis olmak üzere 3 kişi yaralandı.

GÜNDEM 01.11.2021, 09:52 01.11.2021, 16:15
Alkollü sürücü emniyet şeridine girdi, ortalık kana bulandı

Dün akşam Kırıkkale-Ankara D-765 kara yolu üzerindeki kavşakta meydana gelen kaza 3 kişinin yaralanmasına neden oldu. Alınan bilgiye göre; emniyet şeridinde seyretmekte olan Mert Mustafa G.’nin kullandığı otomobil, akaryakıt istasyonuna girmek için bekleyen Bekir Ö.’nün sürücüsü olduğu tırın kupasına çarparak kaza yaptı. Otomobil, çarpışmanın etkisiyle sürüklendi ve hurdaya döndü. Otomobil içinde bulunan sürücü ile birlikte Muhammed Niyazi D. Ve Yiğit K.’da kazada ağır yaralandı. Tır sürücüsü Bekir Ö. kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.

Kazaya neden olan otomobilin sürücüsü alkollüymüş

Yapılan ihbarlar olay yerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri otomobilde sıkışan yaralıları hemen kurtardı. Yaralılar ilk müdahalenin hemen ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların üçünün de durumlarının ağır olduğu bildirildi. Sürücü Mert Mustafa G.’nin de 1.93 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Kazada yaralanan yolculardan birinin Siirt Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan bir polis memuru olduğu ortaya çıktı. Kazada hasar gören tır ve otomobilin çekicilerle otoparka kaldırılmasının ardından, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar (0)