Aliyev, Zafer Geçidi Töreni’nde konuştu!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı ve muzaffer Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri'nin Başkomutanı İlham Aliyev, Zafer Geçidi Töreni'nde halka hitap etti.

GÜNDEM 10.12.2020, 12:45 10.12.2020, 13:12
Aliyev, Zafer Geçidi Töreni’nde konuştu!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı ve muzaffer Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri'nin Başkomutanı İlham Aliyev, eşleriyle birlikte başkent Bakü'de düzenlenen Zafer Geçidi Töreni'nde halka hitap etti.

27 Eylül 2020 Pazar günü başlayan vatan muhaberesinin daha ilk saatlerinden itibaren Türk milletinin ve Türkiye’nin desteğini hep arkalarında hissettiklerini ifade eden Azerbaycan Cumhurbaşkanı ve Başkomutan İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte Zafer Geçidi Töreni’ne katılarak, Azerbaycan ile Türkiye arasındaki birliği, her iki ülkenin halklarına ve tüm dünyaya gösterdiklerini dile getirdi.

Terör devleti Ermenistan'ın, Azerbaycan sivil halkına karşı açıkça savaş suçu işlediğinin altını çizen İlham Aliyev, Azerbaycan'ın toprak bütünlüğünü cenk meydanında yeniden kazandığını belirtti.

Terörist Ermenistan ordusunun muzaffer Azerbaycan ordusu karşısında diz çöktüğünün altını çizen İlham Aliyev, "Cenk meydanında kazandık, toprak bütünlüğümüzü böyle sağladık." dedi.

Yorumlar (0)