Aksaray’da vahşet! Gözü dönmüş baba, ailesine tek tek kıydı

Aksaray’da yaşayan Afgan uyruklu M.H.S., evde yaşadığı tartışma sonrası öfkesine hakim olamayarak önce eşini bıçakladı, ardından da 2 çocuğunu balkondan aşağı attı.

GÜNDEM 25.05.2022, 10:37 25.05.2022, 10:59
Aksaray’da vahşet! Gözü dönmüş baba, ailesine tek tek kıydı

İddiaya göre, Dere Mahallesi’nde bulunan akrabalarını ziyarete giden Afgan uyruklu M.H.S., henüz bilinmeyen bir sebeple eşi Gol Bibi ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyünce M.H.S., öfkesine hakim olamayarak eşini bıçakladı. Sinir krizi geçiren 35 yaşındaki baba, ardından biri 3, diğeri de 4 yaşındaki iki çocuğuna yöneldi. İkisini de balkondan aşağı atan M.H.S., ardından kendisi de atladı. 

Anne ve iki çocuk öldü, baba ağır yaralı

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan anne ve içi çocuğu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşama tutunamadı. Ağır yaralı olan M.H.S.’nin ise hayati tehlikesi devam ediyor. 


(Kahvehane işletmecisi Mustafa Kargın)

“Bu aile dün gece misafirlik için bu eve gelmiş ve yatıya kalmışlar”

Bölgede kahvehane işleten Mustafa Kargın, olay gününe ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Sabah dükkânı açmak geldim. Bir baktım ki, yerde birileri var. İki çocuk, bir de adam yerde yatıyordu. Yaralı durumdaydılar polis ve sağlık ekiplerini arayıp yardım istedik. Öğrendiğimiz kadarıyla adam önce çocukları balkondan atmış, sonra da kendi atlamış. 3 kişi yerde yatıyordu, yardıma koştuğuma ölmemişlerdi, yaralı vaziyette gördüm. Ardından ekipler geldi ve yaralıları hastaneye götürdüler. Bildiğim kadarıyla bu aile dün gece misafirlik için bu eve gelmiş ve yatıya kalmışlar. Burada ikamet eden bir aile değil. Burada akrabaları var diye duyduk” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)