Akar, Kamboçyalı Mevkidaşını ağırladı

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kamboçya Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Samdech Pichey Sena Tea Banh'ı Millî Savunma Bakanlığında askerî törenle karşıladı.

GÜNDEM 30.01.2020, 14:33
Akar, Kamboçyalı Mevkidaşını ağırladı

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kamboçya Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Samdech Pichey Sena Tea Banh ile Türkiye Millî Savunma Bakanlığında bir araya geldi.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kamboçya Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Samdech Pichey Sena Tea Banh'ı Millî Savunma Bakanlığında düzenlenen askerî törenle karşıladı.

Askerî bandonun Türkiye ve Kamyoçya'nın ulusal marşlarını çaldığı törende konuk Kamboçya Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Samdech Pichey Sena Tea Banh tören kıtasını "merhaba asker" diyerek Türkçe selamladı.

Kamboçya Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Samdech Pichey Sena Tea Banh'ın şeref defterini imzalamasının ardından iki bakan bir araya geldi, sonrasında heyetler arası görüşmelere başkanlık ettiler.

Görüşmelerde Türkiye ile Kamboçya arasındaki savunma iş birliği konularına ilişkin görüş alışverişinde bulunulduğu bildirildi.

Yorumlar (0)