Afyonkarahisar’da kan donduran cinayet planı! Taciz etti dediler, öldürdüler

Afyonkarahisar’da karısının sosyal medya üzerinden rahatsız edildiğini öğrenen bir kişi kan donduran bir cinayet planı yaptı. Eşiyle beraber planını gerçekleştiren koca, tacizci olduğunu iddia ettiği kişiyi sopayla darp ederek öldürdü.

GÜNDEM 21.07.2022, 13:27 22.07.2022, 09:08
Afyonkarahisar’da kan donduran cinayet planı! Taciz etti dediler, öldürdüler

Hadise, Afyonkarahisar’ın ilçesi Bolvadin’in Dipevler köyünde yaşandı. Söylenenlere göre, köyde hayatını sürdüren T.Ö., (35) isimli bir kadın kendisine cep telefonu ve sosyal medya üzerinden rahatsız verdiğini iddia ettiği Ramazan O'yu (43), eşi S.Ö.'ye (35) söyledi. Bu durumun üzerine çift bir plan kurdu ve Ramazan O.’yu evlerine çağırdı.

Eve çağırdı, tartışmaya başladı

Eve davet edilen Ramazan O., yakın arkadaşı olan V.K’nin otomobilini aldı. İkili ile buluşmak üzere eve giden Ramazan O., S.Ö. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa süre içerisinde kavgaya dönüştüğü olayda S.Ö., yakınında bulunan bir sopayla Ramazan O.’yu dövmeye başladı. Kısa bir süre sonrasında ise Ramazan O., aldığı darbelerle yaşamını yitirdi. Şahsın hayatını kaybettiğini fark eden ikili Ramazan O.’yu evin avlusundan çıkardı ve cesedi köyün girişinde bulunan yol kenarına attı.

Kameralar incelenince zanlılar belirlendi

Köy sakinleri yol kenarında bir şahsın cansız şekilde yattığını fark etti. Bu durumun üzerine köylüler durumu jandarmaya bildirirken, olayın yaşandığı bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Bölgeye giden ekiplerin cansız beden üzerinde gerçekleştirdiği incelemeler sonrasında kesin ölüm sebebinin tespit edilebilmesi için cenaze, otopsi morguna götürüldü. Cenaze kaldırıldıktan sonra geniş çaplı bir araştırma gerçekleştiren ekipler olay yerindeki kamera kayıtlarını inceledi. Yapılan araştırmaların ardından cinayet zanlılarına ulaşıldı. Ekipler konu ile ilgili V.K., S.Ö. ve T.Ö.'yü gözaltına aldı. Zanlıların jandarmadaki işlemleri sürdürülüyor.

Yorumlar (0)