Adnan Oktar'ın cezavi günleri deşifre oldu! 1 ayda, 21 kadın avukat

Adnan Oktar cezaevinde de rahat durmamış, Erzurum'dan Van'a sürgün yemişti. Oktar ile cezaevinde görüşen avukatlardan biri Adnan Oktar'ın cezaevindeki hayatını anlattı.

GÜNDEM 15.03.2024, 13:53 Buse Önder
Adnan Oktar'ın cezavi günleri deşifre oldu! 1 ayda, 21 kadın avukat

Erzurum'daki bir cezaevinde, örgütsel faaliyet kapsamında avukatlarla gerçekleştirdiği görüşmelerle gündeme gelen Adnan Oktar'ın avukatları nasıl etkilediği ve nasıl iletişim kurduğu, bir avukatın verdiği röportajda detaylı bir şekilde anlatıldı.

Adnan Oktar'ın Erzurum'da cezaevinde görüşülen avukatlardan biri, kendisinin genç bir avukat olduğunu ve Oktar ile görüşmelerine Instagram üzerinden iletişim kurarak başladığını belirtti. Oktar'ın davetiyle görüşmelere devam ettiğini ifade etti. Görüşmelerin başlangıcında ilgisini çektiği için Oktar'la iletişime geçtiğini ve daha sonra sürecin Oktar'ın davetleriyle devam ettiğini anlattı.

Mini etek ve dekolteden hoşlanıyor

Avukat, Oktar'ın kendilerine "Prenseslerim, kraliçelerim" diye hitap ettiğini ve görüşmelerde kadın avukatlara olan ilgisinin göze çarptığını aktardı. Oktar'ın mini etek ve dekolteli kıyafetlerden memnun olduğunu ve bunun yanı sıra kadınlara ve hayata ilgisi olduğunu belirtti.

1 ay içinde 21 kadın avukat

Oktar'ın cezaevinde kaldığı süre boyunca yaklaşık 1 ay içerisinde 21 kadın avukatla yüzlerce kez görüştüğü ortaya çıktı. Avukat, Oktar'ın cezaevinde yemek siparişi verebildiğini ve cezaevi yönetimine karşı güçlü bir tavır sergilediğini dile getirdi. Kameraların görüşmeleri kayıt altına almasına izin vermediğini ve cezaevi memurlarına karşı kendine güvenen bir tavır sergilediğini ifade etti.

Ayrıca, Oktar'ın erkek avukatlarla görüşme sebebini de açıklayan avukat, Oktar'ın umudunun tükenmediğini ve kısa bir ceza yatan mahkum edasıyla planlar yaptığını belirtti.

Yorumlar (0)