Adana'da terör operasyonu: 8 gözaltı

Sosyal medya üzerinden Adana'da bölücü terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları tespit edilen 8 zanlı, şafak baskınında gözaltına alındı.

GÜNDEM 15.02.2020, 08:53
Adana'da terör operasyonu: 8 gözaltı

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri, sosyal medya üzerinden bölücü terör örgütü PKK/KCK propagandası yapanların yakalanması için çalışma başlattı.

Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri, sosyal medya aracılığıyla bölücü terör örgütü PKK'nın cebir, şiddet veya tehdit içeren yöntemlerini meşru göstermeye, övmeye ve teşvik etmeye çalıştığı belirlenen 10 zanlının yakalanması için şafak vakti operasyon gerçekleştirildi.

Polis Özel Harekâtının da (PÖH) desteğiyle Adana merkezinde ve Ceyhan ilçesinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen şafa baskınlarında 8 zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramada, delil niteliğinde iki hafıza kartı ile dijital doküman, bir ruhsatsız tabanca ve 6 mermi ele geçirildi.

Terörle Mücadele Şubesi (TEM) polisler, hakkında gözaltı kararı bulunan 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar (0)