7 terörist böyle etkisizleştirildi!

Irak'ın kuzeyinde SİHA'lar tarafından eylem hazırlığında oldukları tespit edilen PKK'lı 7 terörist etkisiz duruma getirildi.

GÜNDEM 27.09.2020, 16:36 28.09.2020, 16:55

MSB (Millî Savunma Bakanlığı), Irak'ın kuzeyinde bulunan Haftanin bölgesinde hava unsurları tarafından eylem hazırlığında oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü PKK mensubu 7 teröristin yerlerinin işaretlendiğini ve teröristlerin 7'sinin de SİHA'larla (Silahlı İnsansız Hava Aracı) etkisiz duruma getirildiğini duyurdu.

Millî Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü PKK'nın Türkiye gündeminden çıkarılması için istihbari çalışmaların ve operasyonların kararlılıkla devam ettiğini bildirdi.

Millî Savunma Bakanlığının açıklamasında, Irak'ın kuzeyinde yer alan Haftanin bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtalarının bölücü terör örgütü PKK mensubu 7 teröristin eylem hazırlığında olduğunu görüntülediği, 7 hain teröristin, silahlı insansız hava araçlarıyla (SİHA) bir daha Türkiye hakkında kötü duygulara sahip olamayacak duruma getirildikleri vurgulandı.

Yorumlar (0)