19 Mayıs dijital ortamda kutlanacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın bu sene yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle interaktif olarak dijital ortamda kutlanacağını bildirdi. 

GÜNDEM 18.05.2020, 12:44 18.05.2020, 13:55
19 Mayıs dijital ortamda kutlanacak!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu sene yeni tip kononavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle interaktif olarak dijital ortamda kutlanacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için ayrıntılı bir kutlama programı hazırlandı. Etkinlikler, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile beraberindeki heyetin Anıtkabir'de gerçekleştirilecek törene katılımıyla başlayacak.

Bu sene yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle farklı bir konsept uygulanacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı, bu sene bayram coşkusunu canlı yayınlarla vatandaşların evlerine getirecek.

Kasapoğlu, TRT'de yayınlanan "Zinde Kal" programına katılacak. Aynı anda tüm kentlerde gerçekleştirilecek olan satranç turnuvasını da başlatacak. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ait tesislerde bulunan milli sporcular, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101'inci yıl dönümünde İstiklal Marşı'nı saat 19.19'da okuyacak.
 

Yorumlar (0)