12'si polis 55 gözaltı kararı! Operasyon yapıldı...

Adana'da aralarında 12 polisin de olduğu bir suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. 55 gözaltı kararı olan operasyonda hakkında gözaltı kararı bulunanlardan birinin de komiser olduğu belirtildi.

GÜNDEM 13.01.2021, 09:19 13.01.2021, 15:54
12'si polis 55 gözaltı kararı! Operasyon yapıldı...

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından; organize suç örgütü kuran ve "adam öldürme", "yaralama", "yağma", "silah ticareti yapma" ve "uyuşturucu ticareti yapma" olaylarını gerçekleştirdikleri iddia edilen zanlılarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Polis Özel Harekât (PÖH) ekiplerinin de desteğiyle, haklarında yakalama emri bulunan 55 zanlıyı gözaltına almak için, daha önce belirlenen tüm adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Gözaltı kararı verilenlerden 1'inin komiser, 11'inin polis memuru olması sebebiyle, operasyonu düzenleyen ekipler olası saldırı ihtimaline karşı çok dikkatli davrandılar.

Şafak vakti düzenlenen operasyonda Polis Özel Harekât ekipleri bazı adreslere "koçbaşı" kullanarak girdi ve içerde arama yaptı. Operasyon sonucu çok sayıda şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan zanlılar sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimi'ne götürülürken, operasyonu sürdüren polis ekipleri, hakkında yakalama emri bulunan diğer kişileri bulmak için çaba sarf ediyor.

Öte yandan sağlık kontrolü tamamlanan zanlıların Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü öğrenildi.

Yorumlar (0)