Tarım Kredi’den 900 üründe ramazan sabitlemesi

Ramazan ayı süresince Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde temizlik ve temel gıda malzemeleri fiyatlarında değişikliğe gidilmeyeceğini duyurdu.

EKONOMİ 24.03.2023, 15:45
Tarım Kredi’den 900 üründe ramazan sabitlemesi

Ramazan ayının gelmesiyle beraber birçok kişi market alışverişi için harekete geçti. Ülke genelinde marketlerde yoğunluk meydana gelirken fahiş fiyatlara karşılık incelemeler devam ediyor. Bu noktada Tarım Kredi Kooperatifinden açıklama geldi.

900 üründe fiyat sabitlemesi yapıldı

Vatandaşlara destekte bulunmak üzere harekete geçen Tarım Kredi Kooperatifleri marketleri, ramazan ayına özel kampanyayı açıkladı. Verilen kararda ise fiyat sabitleme yapıldı.

Toplam 900 temizlik ve temel gıda malzemesinin temel alındığı ifade edildi.

Fiyat sabitlenen ürünler

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinden gerçekleştirilen bilgilendirmeye göre, yapılacak kampanya ile beraber marketlerde satışı süren şeker, çay, zeytin, salça, ayçiçeği yağı, mercimek, fasulye, nohut, pirinç, Et ve Süt Kurumuna ait et benzeri temel gıda ürünleri ile kağıt havlu, peçete, sabun çeşitleri, deterjan gibi temizlik malzemelerinin içerisinde bulunduğu ortalama 900 üründe ramazan ayı süresince fiyat artırımı sağlanmayacak.

Öte yandan açıklamada, Tarım Kredi grubunun geçmişte olduğu gibi bundan sonra da güçlü bir şekilde çiftçilerin ve tüketicilerin yanında yer almaya devam edeceği de kaydedildi.

Yorumlar (0)