Tarım Kredi Kooperatif marketleri indirimli ürünler neler?

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Tarım Kredi marketlerinde 30'un üstünde ürüne indirim geleceği açıklanmıştı. İndirimin hangi ürünlere geleceği ve ne zaman başlayacağı birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde hangi ürünlere indirim gelecek? İşte detaylar…

EKONOMİ 14.08.2022, 14:01 15.08.2022, 09:43
Tarım Kredi Kooperatif marketleri indirimli ürünler neler?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tarım Kredi Kooperatif Marketleri için verdiği müjdeli haberi verdi. 30’dan fazla üründe uygulanacak indirim birçok kişi tarafından yakın bir şekilde takip edilmeye başladı. Bu ürünler içerisinde ayçiçeği yağı, zeytinyağı ve şeker gibi birden fazla ürün bulunuyor. 2022 Tarım Kredi Market indirimi hangi ürünlerde olacak? Tarım Kredi Kooperatif Market indirimi ne zaman başlıyor? Bu soruların yanıtlarını vatandaşlar aramaya başladı. İşte, Tarım Kredi Kooperatif Market indirimli ürünler...

Tarım Kredi marketlerinde et fiyatı ne kadar olacak?

Birçok kişi Tarım Kredi marketlerinde et fiyatlarının ne kadar olacağını merak etmekte. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise konu ile ilgili açıklamada bulunarak, "Marketlerde insanlarımızı sıkıntı içerisine itenler, bu konuda artık Tarım Kredi Kooperatifini yetkilendirdik. Bundan sonra kuzu, koyun etinde yüzde 25 oranında indirim yapıyoruz. Bu sabah itibariyle Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı'yla da görüşme yaptım. Büyükbaş hayvanlar için yüzde 30-35 oranında bir indirim yapılacak ve onlar içinde işleme başlayacağız. Yurdumuzun her bölgesinde malum kuzu-koyun tüketilmemektedir. Örneğin Karadeniz'de büyükbaş daha çok makbuldür.” dedi.

Tarım Kredi Kooperatifi’nin kaç marketi bulunuyor?

Tarım Kredi Kooperatifi'nin 1.300 adet marketi bulunuyor. Tarım Kredi marketleri ürünlerinde ayçiçeği yağı, zeytinyağı, un ve şeker gibi 30-40 kategoride indirime girecek.

Tarım Kredi Kooperatiflerinde hangi ürünler indirime girecek?

Vatandaşların merak ettiği indirimleri açıklayan Tarım Kredi Kooperatifleri, ürünleri şu şekilde sıraladı,

“Bebek bezi, kolonya, rulo havlu, peçete, sıvı sabun, çamaşır suyu, bulaşık deterjanı, çamaşır deterjanı, kavun, karpuz, kuru soğan, patates, Türk kahvesi, çay, zeytin, bal, tereyağı, peynir, yumurta, yarım yağlı süt, tam yağlı süt, zeytin yağı, ay çiçek yağı, tavuk ürünleri, şeker, fasulye, nohut, mercimek, bulgur, pirinç, salça, un ve makarna”

Tarım Kredi Kooperatiflerinde et ürünlerinde indirim olacak mı?

Et kategorisinde ise Et ve Süt Kurumunca getirilecek ürünler, kasap reyonunda yer alan Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde hızlı bir şekilde, kasap reyonu yer almayan marketlerde ise gereken ön hazırlık işlemlerinin sağlanmasının sonrasında paketli şekilde en kısa zamanda indirimli olarak satışa çıkartılacak. Et ürünlerinde ise yapılacak indirimlerin haberi daha sonra duyurulacak.

Tarım Kredi Kooperatif market indirimi ne zaman başlıyor?

30’dan daha fazla ana tüketim ürününde Tarım Kredi Kooperatif Marketleri tarafından yapılacak indirim 15 Ağustos 2022 Pazartesi tarihi itibarıyla geçerli olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları sonrasında Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, enflasyonla mücadele noktasında et ürünleri ve temel tüketim ürünlerini detaylı bir indirim için kampanya başlattı.

Kampanya çerçevesinde 30’un üstünde temel tüketim malzemesinde 15 Ağustos 2022 Pazartesi tarihi itibariyle indirimli fiyat tarifesine geçilecek.

Yorumlar (0)