Saat 12’de Türkiye’den çekiliyor

UBER sürücüleri, dün AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ı ziyaret ettiler. Sürücüler, ziyarette UBER’in bugün saat 12 itibariyle Türkiye’deki faaliyetlerini sona erdireceğini ifade ettiler.

EKONOMİ 31.05.2019, 13:47 21.04.2022, 23:38

UBER sürücüleri, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali yıldırım ile görüştüler. Sürücüler, UBER’in bugün saat 12.00 itibariyle Türkiye’deki faaliyetlerini sonlandıracağını söyledi. Bir sürücü Yıldırım’a, “Bayram üstü bu yapılır mı? Evde iki yaşında ikiz bebeklerim var. Bu bize hak mı?” dedi.

“ÇEKİLME KARARINI ÇOK ÖNCE ALDILAR”

UBER sürücülerine, “Sizin UBER’le işiniz yok. Bu adamların bu saatten sonra işleri yok” diyen Yıldırım, “Bunlar çekilme kararını çok önce aldılar. Size açıklamadılar. Normalde bu kararı sizinle paylaşmaları gerekiyordu” ifadelerini kullandı.

TAKSİLER UBER YAPIYOR”

Sürücüler kendilerine korsan diyen taksilerin şu anda UBER yaptığını belirterek, “Bunların hepsi Uberci taksi. Şu anda çağırsak sarı taksi gelecek başkanım” şeklinde konuştu.

“SİZ BANA LAZIMSINIZ”

Yıldırım, sürücülerin çözüm taleplerine ilişkin, “Siz aranızda 3 arkadaş belirleyin. Bir hazırlık yapın getirin. Arkadaşlar Uber var yok, önemli değil. Ama siz bana lazımsınız. Biz bu şehirde yaşıyoruz. Sevincimiz de ortak, üzüntümüz de ortak. Yanınıza iki kişi daha alın, çalışmanızı yapın gelin, konuşalım. Biz, size çözüm üretmek zorundayız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)