Pekcan: Tüketicileri mağdur eden fiyatlarla mücadele sürecek

Tüketicileri mağdur eden fiyat politikalarıyla mücadelenin süreceğine vurgu yapan Ticaret Bakanı Pekcan, “Hükümetimizin fiyat istikrarının teminine yönelik tedbirleri aralıksız devam edecek” diye konuştu.

EKONOMİ 17.03.2021, 15:46 17.03.2021, 17:08
Pekcan: Tüketicileri mağdur eden fiyatlarla mücadele sürecek

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, 23’üncü ve 24’üncü Geleneksel Tüketici Ödülleri Töreni’ne katıldı. Pekcan burada yaptığı konuşmada, tüketicileri mağdur eden fiyatlarla mücadelenin aralıksız süreceğine vurgu yaptı.

Ödül törenin konuşan Bakanı Pekcan, enflasyonla mücadeleyi zedeleyen ve tüketicileri mağdur eden fiyatlarla mücadelenin aralıksız sürdürüleceğini ifade etti.

‘Enflasyonla mücadelede kararlılık devam ediyor’

Pekcan, hükümetin fiyat istikrarının teminine ve enflasyonla mücadeleye ilişkin çalışmaların bundan sonra da kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

‘Reform paketi piyasanın önünü açmaya yönelik’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ekonomik reform paketine de değinen Ticaret Bakanı Pekcan, alınan kararların pandemi şartlarının olduğu bir süreçte piyasanın daha etkin çalışması için alındığına işaret etti.

‘Tüketicilerimizle ilgili çalışmalarımızı sürdüreceğiz’

Öte yandan tüketici hakem heyeti çalışmalarına da değinen Pekcan, “Bakanlığımız önceliğinde çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Tüketicilerle alakalı diğer çalışmalara aynı titizlikle devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar (0)