MÜSİAD'dan iş dünyasına kritik çağrı

MÜSİAD, tüm iş dünyasına indirim çağrısında bulundu. Dernek, indirim yapan üyelerin kamuoyu ile paylaşılacağını açıkladı.

EKONOMİ 24.12.2021, 00:17 24.12.2021, 10:18
MÜSİAD'dan iş dünyasına kritik çağrı

MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği), TL'nin değer kazanmasının ardından iş dünyasına 'fiyatlarda indirim yapma' çağrısında bulundu. Dernek tarafından gerçekleştirilen açıklamada, fiyatları indiren üyelerin isimlerinin tüm Türkiye ile paylaşacağı kaydedildi.

"Tüm Türkiye ile paylaşacağız"

Derneğin resmi Twitter hesabı üzerinden gerçekleştirilen paylaşımda, "Sayın Cumhurbaşkanımızın duyurduğu tedbirler piyasaya olumlu yansımış ve kısa süre içinde Türk lirasında önemli oranda bir değer artışı gözlenmiştir. Bu kapsamda, bütün iş dünyasını fiyatlarda indirim yapmaya çağırıyoruz. Döviz kurunun girdi maliyetleri üzerindeki baskısının azalmasıyla birlikte taşın altına elini koymak suretiyle fiyatlarını aşağıya doğru revize eden MÜSİAD mensuplarımızı sosyal medya hesaplarımız üzerinden kamuoyuyla paylaşarak, enflasyonla mücadele çerçevesindeki kararlılığımızı ortaya koyacağız." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)