Motorine bu gece indirim geliyor

Brent petrol ve dolar kurundaki hareketliliğe paralel olarak akaryakıt fiyatları güncellenmeye devam ediyor. Bu kapsamda bu gece yarısından itibaren motorine yeni bir indirim daha uygulanacağı bildirildi. 

EKONOMİ 27.11.2022, 12:07
Motorine bu gece indirim geliyor

Edinilen bilgilere göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresine 82 kuruş indirim gelecek. Brent petrolün 84 dolar bandında seyrettiği bugünlerde gelen indirim haberi, araç sahiplerine bir nebze de olsa nefes aldıracak. İstanbul’da bugün motorinin litre fiyatı 23,84 liradan satılıyor. 28 Kasım 2022 Pazartesi gününden itibaren pompaya yansıyacak olan 82 kuruşluk indirimle birlikte megakentte motorinin litre fiyatı 23 lira seviyelerine kadar gerileyecek. 

Akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik yakından takip ediliyor

24 Şubat’ta başlayan Rusya-Ukrayna savaşının ilk haftalarında brent petrol fiyatlarında sert dalgalanmalar yaşandı. Bu durum, tüm dünyadaki akaryakıt fiyatlarını olumsuz etkiledi. Bu süreçte Türkiye’de dolar kurunun da yükselişine devam etmesi, araç sahiplerinin akaryakıt sorununu daha da büyüttü. Akaryakıt fiyatları, dolar ve brent petroldeki hareketliliğe paralel olarak güncellenmeye devam ediyor. Vatandaşlar tarafından özellikle benzin ve motorinin litre fiyatındaki hareketlilik yakından takip ediliyor. 

Yorumlar (0)