Halk süt raflarda yerini aldı

Başkent Ankara'da 8 ayrı fabrika satış mağazasında raflarda yerini alan 3 litrelik günlük süt satışı başladı. Probiyotik zengini ev yapımı yoğurt mayası da günlük sütlerin yanında Ankaralılara hediye ediliyor.

EKONOMİ 07.12.2019, 14:24
Halk süt raflarda yerini aldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, ürün yelpazesine yepyeni bir tat daha ekleyerek günlük Halk Süt satışına başladı.

Başkent Ankara'nın dört bir tarafındaki 8 ayrı fabrika satış mağazasında raflarda yerini alan 3 litrelik günlük sütlerin yanında probiyotik zengini ev yapımı yoğurt mayası da başkentlilere hediye ediliyor.

Ankaralı üreticilerden tüketicilere sağlıklı süt satışına başlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, proje kapsamında yepyeni çalışmalara da imza atmaya hazırlanıyor.

Günlük pastorize süt!

Üreticiler kadar tüketicilerin ekonomisine büyük destek sağlayacak proje sayesinde sağlıklı "günlük pastörize sütü" vatandaşla buluşturduklarını söyleyen Halk Ekmek Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Yılmaz, “Başkent Ankara halkını, sağlıklı, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerle buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Halk Ekmek Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Yılmaz, glütensiz ürün satış büfesi ile et ürünleri satış mağazası projelerinde de son aşamaya geldiklerini ifade ederek şunları söyledi:

“Özellikle çocuklarımızın geleneksel tatlarımızı tadabilmeleri adına yanında probiyotik zengini ev yapımı yoğurt mayası hediyesi bulunan 3 litrelik sütlerimizi satışa sunmuş bulunuyoruz.”

Halk Ekmek Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Yılmaz, kırsal bölgelerdeki üreticilerden temin edilen ve Atatürk Orman Çiftliği Tesisleri’nde dolumu gerçekleştirilen günlük sütlerin 3 litre olduğunu ve 16 TL’den satışa sunulduğunu kaydederek, “Kırsal bölgelerdeki hayvancılıkla uğraşan besicilerimizi ve tarımla uğraşan çiftçilerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Bunları desteklemek adına projelerimizi artırarak sürdüreceğiz.” dedi.

Yorumlar (0)