Belhanda'ya çılgın teklif! Resmen açıkladılar

Ligde istediği performansı bir türlü yakalayamayan, bir yandan da sakatlıklarla başı dertte olan Galatasaray'da devre arası transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ocak ayında yapacağı transferlerle sezon sonunda şampiyon olmak isteyen sarı-kırmızılı takım hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

SPOR 07.12.2019, 14:28 12.01.2020, 20:58
Belhanda'ya çılgın teklif! Resmen açıkladılar

Süper Lig'in 14. hafta maçında oynayacağı Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasıyla beraber yeni bir galibiyet serisi yakalamayı amaçlayan Galatasaray'da bir yandan da Ocak ayı takviye çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşadıktan sonra yaz transfer döneminde Falcao, Seri, Lemina ve Nzonzi başta olmak üzere birçok yıldız futbolcuyu renklerine bağlayan Galatasaray, bu futbolculardan istediği performansı alamadı.

Takımdaki uyumsuzluğun ardından Falcao, Luyindama, Andone, Şener Özbayraklı ve Babel gibi oyuncuların da sakatlık yaşamasının ardından sarı-kırmızılı takım, ligin ikinci yarısında da aynı sorunu yaşamamak adına takviyeyle yeni transferlerle kadrosunu güçlendirmenin planlarını yapıyor.

Yönetim, ilk olarak takımda istenilmeyen Belhanda, Nagatomo ve Mariano gibi futbolcuları satarak transfer için kaynak yaratmayı hedefliyor.

Bu üç futbolcudan gelecek paralarla transferlerini gerçekleştirecek olan Galatasaray, kiralanması muhtemel futbolcular için de nabız yoklamaya başladı.

Belhanda, Nagatomo ve Mariano gibi futbolcuları satarak transfer için kaynak yaratmak isteyen sarı-kırmızılı takım hakkında flaş bir iddia gündeme geldi.

Galatasaray'da yıldız oyuncunun 10 milyon euro karşılığında transfer olacağı ifade edildi.

Fas basınından flaş Belhanda iddiası

Sarı-kırmızılı takımda geleceği merak edilen Younes Belhanda için Fas basınından flaş transfer iddiası gündemde yer aldı.

Fas'ın Lions de L'Atlas sitesinde yer alan habere göre; Belhanda, devre arasında Suudi Arabistan'a gidecek.

Suudi Arabistan'dan Al Nasr ve Al Ittihad ekiplerinin Belhanda'yı yakından takip ettiği, Galatasaray'ın da bu transferden 10 milyon euro gelir beklediği ifade edildi.
 

Yorumlar (0)