Bakan Özer açıkladı: 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor

Hatay’da gerçekleştirilen toplantının ardından açıklamada bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya’nın bazı ilçelerinde 27 Mart tarihinden başlayarak eğitime kademeli şekilde başlanacağını duyurdu.

EĞİTİM 21.03.2023, 12:25
Bakan Özer açıkladı: 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin sonrasında bölgelerde hasar tespiti ve inşa çalışmaları başladı. Hatay’da Afet Koordinasyon Merkezi’nde ilçe yetkilileri ile bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, eğitim öğretimin bölgelerde nasıl devam edeceğinin ele alındığı belirtildi.

İlçeleri tek tek açıkladı

Görüşmenin ardından bölgede konu ile ilgili açıklamada bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 4 ilde eğitime kademeli şekilde başlıyoruz” dedi.

Kademeli şekilde eğitimin sağlanacağını aktaran Özer şu ifadelerde bulundu: “Hatay, Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta eğitimi kademeli şekilde başlatmak üzere kararı verdik.

Malatya'da Hekimhan, Darende, Yazıhan, Pütürge, Kale, Arguvan ve Arapgir ilçelleri, Adıyaman'da Samsat, Sincik, Gerger ve Kahta ilçeleri, Kahramanmaraş'ta Ekinözü ve Andırın’da, Hatay'da Arsus, Dörtyol, Payas, Reyhanlı, Erzin, Altınözü ve Yayladağ ilçelerinde eğitim öğretim adına çalışmalar başlayacak.

27 Mart gününden başlayarak eğitim öğretimi yalnızca sağlam raporu bulunan okullarımızda yapacağız.”

Yorumlar (0)