Vinç işçileri böyle ezdi

Rusya’da park hâlindeki vinç, bir kamyonun çarpması sonucu çalışan işçilerin üzerine gitti ve üç işçinin de vinç altında kalmasına neden oldu.

DÜNYA 24.11.2019, 10:53 24.11.2019, 11:02

Rusya’nın başkenti Moskova’da bulunan Kutuzovsky caddesinde bir tünelde belediye ekipleri tarafından onarım çalışması başlatıldı. Üç işçi yolda açılan çukurda çalıştığı sırada önlerinde bir römork, arkalarında ise bir vinç bulunuyordu.

İşçiler hem vincin ağırlığına hem de sinyalizasyon işaretlerine güvenerek gönül rahatlığıyla çalışmalarını sürdürürken, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi nedeniyle yokuştan aşağıya hızla inen bir kamyon işçilerin arkasında bulunan vince çarptı. Çarpmanın şiddetiyle vinç önünde çalışma yapan işçileri ezdi.

Kazı çalışması yapan yerel yönetim görevlisi 2 işçi aracın altında kalırken bir işçi de römork ile vincin arasında sıkıştı.

Olay yerine gönderilen ambulanslar 2 işçiyi hastaneye kaldırdı ancak işçilerden birinin yaşanan feci kazada hayatını kaybettiği belirtildi.

İki işçinin durumunun hålâ ciddiyetini koruduğu bildirilirken, Moskova bölge savcılığı tarafından feci kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar (0)