Bebeğin cinsiyetini öğrenmemişlerdi... Müge Boz anne oldu!

Basketbolcu Caner Erdeniz’le haziran ayında Barselona’da dünya evine giren Müge Boz, anne oldu. Aylardır bebeğinin cinsiyetini doğumda öğreneceklerini dile getiren çiftin bir kız bebekleri dünyaya geldi.

MAGAZİN 24.11.2019, 10:59 12.01.2020, 16:31
Bebeğin cinsiyetini öğrenmemişlerdi... Müge Boz anne oldu!

Oyuncu Müge Boz, geçen Haziran ayında basketbolcu Caner Erdeniz ile dünya evine girdi. Düğün fotoğrafları ile gündem olan ve ardından hamile olduğunu söyleyen Boz, ilk bebeğini kucağına aldı.

Beşiktaş'ta özel bir hastanede gerçekleşen doğumda Müge Boz'un bir kız bebeği dünyaya geldi. Bebeklerinin cinsiyetini hamilelik sürecinde öğrenmek istemeyen çiftin Vina adını verdikleri bebekleri 53 cm ve 3 kilo 500 gram doğdu.

"Beklemek daha güzel heyecan verici"

Doğuma az bir süre kala Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında Müge Boz, "Bebeğin cinsiyetini öğrenme süreci benim çok hoşuma gitti. Çünkü artık bir şeyi bekleme heyecanını yaşayamaz olduk. Her şeye kolay erişiyoruz ben de bu yüzden bebeğin cinsiyetini öğrenmedim. Beklemek daha güzel heyecan verici, doktorumuz bebeğin cinsiyetini yazdı ve bir zarfa koydu. Biz o zarfı hep yanımızda taşıyoruz ama açmıyoruz. Öğrenmek istemedik ikimiz de bu durum hoşumuza gidiyor. Açıkçası son zamanlarda çok tatlı yiyorum, eğer tatlı yiyen erkek çocuk doğruyorsa belki bebeğin cinsiyeti erkektir ama inanın bilmiyoruz cinsiyetini öğrenmedik" ifadelerine yer vermişti.

Bebeğin adını evlenmeden dövme yaptırdılar

Ünlü çift, daha evlenmeden önce ileride doğacak bebeklerinin adını Vina koymanın planlarını yaparak kollarına dövme yaptırdı. Yaşadığı o süreci sosyal medya hesabından paylaşan Müge Boz, "En başından beri, daha ortada portakalın vitamini bile yokken bebeğimizin ismi belliydi. Aşkımızı yaşarken, gözlerimizin içine bakarak dinlediğimiz bu şarkı, ilerde bebeğimizin ismi de olmasın mı dedik... Hayatımda yaptırdığım ilk dövme buydu..." açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)