Trump: Aşıya ihtiyaç duymayabiliriz!

ABD Başkanı Donald Trump, Covid-19 (yeni tip koronavirüs) salgını sebebiyle ara verdiği seyahatlerini, gelecek haftadan itibaren yeniden yapmaya başlayacağını açıkladı.

DÜNYA 30.04.2020, 08:07
Trump: Aşıya ihtiyaç duymayabiliriz!

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da Amerikan ekonomisinin yeniden açılmasına ilişkin bir araya geldiği endüstri yöneticileri ile yaptığı yuvarlak masa toplantısında gazetecilerin sorularını da cevapladı.

Haftalardır koronavirüs pandemisi sebebiyle Beyaz Saray'dan ayrılamadığını söyleyen ABD Başkanı Donald Trump, "Çok yakın zamanda seyahatlerime yeniden başlıyorum. Gelecek hafta Arizona'ya gitmeyi planlıyorum. Bu seyahati sabırsızlıkla bekliyorum. Yakın zamanda da Ohio'ya gideceğim." ifadelerini kullandı.

Hayatın bir an önce 3 ay önceki hâline dönmesini umduğunu belirten ABD Başkanı Donald Trump, "Çok da uzak olmayan bir gelecekte yeniden çok sayıda kişinin katıldığı seçim mitingleri yapabilmeyi umuyorum." diye konuştu.

"Belki de bir aşıya ihtiyaç duymayız"

ABD Başkanı Donald Trump, Amerika Birleşik Devletleri'nde devam eden aşı çalışmalarına ilişkin ise "Koronavirüs giderse belki de bir aşıya ihtiyaç duymayız. Ama tabii aşı bulunursa bu muhteşem olur." dedi.

Bunun üzerine bir gazetecinin, "Peki bir aşı olmadan koronavirüsün kendiliğinden gideceğini düşünüyor musunuz?" sorusunu ise ABD Başkanı Donald Trump, "Bu virüs gidecek. Günün birinde tamamen aramızdan ayrılacak. Ortadan yok edilecek." cevabını verdi.

Yorumlar (0)