Tokyo’nun dijital kedisi yine gündemde

Japonya’nın başkenti Tokyo’daki dev ekranda halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan 3 boyutlu kedinin reklam amaçlı bir robot süpürge ile oynadığı görüntüler şehrin sakinleri tarafından ilgi ve merakla izleniyor.

DÜNYA 08.11.2021, 10:59 08.11.2021, 15:31
Tokyo’nun dijital kedisi yine gündemde

Tokyo’nun en hareketli lokasyonlarından birindeki dev ekranda görünen 3 boyutlu kedi halkın ilgi odağı oldu. Reklam amaçlı bir animasyonda robot süpürge ile oynayan görüntüsü ile kalplere giren ‘Shinjuku Kedisi’nin görüntüleri yakından takip ediliyor.

Şehir halkı çok sevdi

Şehrin en gözde eğlence ve iş merkezlerinden biri olarak tanımlanan Shinjuku’daki bir dev ekranda yer alan kedinin şimdi de bir robot süpürge ile oynadığı görüntüsünün eklenmesi beğeniyle karşılandı. Kedinin robot süpürgeyle oynadığı görüntüler 7’den 77’de şehir halkının oldukça ilgisini çekti. Hatta yoldan geçmekte olanlar, bu eğlenceli anları cep telefonları ile kaydetmek için küçük bir yoğunluk da oluşturdu.

“Gerçeğinden farksız”

Şehrin sakinlerinden Ayane Matsumi Shinjuku Kedisi'ni ilginç bulduğunu belirterek "Haberlerde izlemiştim. Çok ilgimi çektiği için yakından görmek istedim” açıklamasını yaparken Haruka Yoshino ise, "Ekrana yansıyan görüntü gerçek gibi. Aynı zamanda kedi de çok tatlı” şeklinde konuştu.  

Yorumlar (0)