Sel felaketi yaşayan Hindistan’da düğünlerine kazanın içinde gittiler

Geçtiğimiz günlerde sel nedeniyle 25 kişinin hayatını kaybettiği Hindistan’ın Kerala eyaletinde bir çift düğünlerine gitmek için ilginç bir yol seçti. Çift, düğün yerlerine gitmek için sular altında kalan yollardan ıslanmadan geçmek için büyük bir kazan kullandı. Onların bu ilginç halleri objektiflere de yansıdı.

DÜNYA 19.10.2021, 17:53 20.10.2021, 14:57
Sel felaketi yaşayan Hindistan’da düğünlerine kazanın içinde gittiler

Hindistan’da selin büyük zarar verdiği Kerala eyaletinde düğünlerine yetişmek isteyen bir çift suların içinden geçmek için kazana girerek düğün alanına ulaştı.

Dünya evine girmek için bütün hazırlıklarını tamamlayan Aishwaryave Akash çifti, selle birlikte tüm cadde ve sokakların sular altında kalması nedeniyle bir çözüm aradı. Sağlık çalışanı olarak hayatlarını kazanan çift Thalawadi'de bulunan tapınaktaki düğüne ulaşabilmek için başka bir tapınaktan ödünç olarak aldıkları kazanı kullandı. Çift, kazanın içine girip sel sularını geçerek düğün yapılacak tapınağa ulaşabildi.

Düğün bir anda trend oldu

O anlar çevredekiler tarafından kayıt altına alınırken, görüntüler sosyal medyada hızla yayılarak trend oldu.  Gelin Aishwarya yerel medyaya "Bu küçük olay bir anda hiç hayal etmediğimiz bir düğüne dönüştü" açıklamasını yaptı.  

Yorumlar (0)