"Pandemi biraları" kapış kapış gidiyor!

ABD'nin Georgia eyaletinde içki üreticisi bir şirket, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde "pandemi biraları"nı üretmeye başladı. Başkan Donald Trump'ın pandemiye ilişkin umursamaz politikalarını eleştirmesiyle tanınan Doktor Anthony Fauci'nin ismini taşıyan lezzet, içlerinde en çok satan bira haline geldi. 

DÜNYA 04.05.2020, 16:10 04.05.2020, 16:11
"Pandemi biraları" kapış kapış gidiyor!

ABD'de Wild Heaven Beer isimli bira üreticisi şirket, yeni tip koronavirüs (Covid-19) krizini fırsata çevirmiş görünüyor.

Şirket, pandemi sürecinde gündem olan kişiler, olaylar ve sözlerden isimlerini alan biraları üretmeye başladı. 

Başkan Donald Trump'ın yeni tip koronavirüse (Covid-19) ilişkin umursamaz politikalarını eleştirmesiyle bilinen Doktor Anthony Fauci'nin ismini taşıyan ürün fazla talep gördü. Şirket, 1300 sandık dolduracak "Fauci Spring" üretimi için harekete geçti. 

Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü (NIAID) ve Ulusal Sağlık Enstitüleri (NIH) Başkanı Anthony Fauci, Beyaz Saray'daki basın toplantılarında Başkan Donald Trump'ın yeni tip koronavirüs (Covid-19) politikalarını eleştirmesinin ardından adeta "ABD'nin süper kahramanı" oldu. 

Wild Heaven Beer isimli şirket, "Fauci Spring"in yanı sıra iki "pandemi birası" daha üretti.

Alman birası tarzındaki biranın, ismini sosyal mesafe kuralından aldığı ve üzerinde The Police grubunun ünlü şarkısında yer alan "Bana o kadar yakın durma" sözlerinin yer aldığı görüldü.

Rye India Pale tarzındaki biranın üzerinde ise İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth'in, yeni tip koronavirüse (Covid-19) ilişkin ulusa sesleniş konuşmasındaki "Yeniden buluşacağız" sloganının yazdığı fark edildi. 

Şirketin sahipleri, yeni seriye ilişkin yaptığı açıklamada, "Bizim işimiz insanların yüzünü güldürmek üzerine kuruludur. Bu kriz sırasında tüketicilerimizi biraz olsun eğlendirirsek, rahatlatırsak, işimizi yapmış oluruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)