Libidosunu artırmak için ayının cinsel organını yiyormuş!

Hindistan'da birçok tembel ayıyı öldüren ve "libidosunu yükseltmek" amacıyla cinsel organlarını yiyen adam 6 sene sonra yakalandı.

DÜNYA 24.10.2019, 11:53
Libidosunu artırmak için ayının cinsel organını yiyormuş!

Hindistan'da 6 sene boyunca birçok tembel ayıyı öldüren adamın 6 sene sonra yakalandığı bildirildi. Çeşitli takma adlar kullansa da "Yarlen" adıyla tanınan adam, ayıları "cinsel organlarını yemek" amacıyla öldürdüğünü ifade etti. 

Hindistan'ın göçebe kabilelerinden Pardhi-Behelia kabilesi mensubu olan Yarlen'in, ayıların cinsel organlarını yiyerek "libidosunu yükseltmek" istediği kaydedildi. 

Yarlen'in ait olduğu kabilenin inancına göre, ayıların cinsel organları etkisi taşıyor.

Ayıların yanında kaplanları öldürdüğünden de kuşkulanan Yarlen, daha önce de Kanha Ulusal Parkı'nda bulunan iki hayvanı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanmıştı. 

"En uzun davamız buydu"

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Madhya Pradesh Orman Müdürlüğünden Ritesh Sirothia, "Onu tespit etmek ve yakalamak için özel bir ekip kurduk. En uzun davamız buydu, 6 yıl sürdü." dedi.

Sirothia, Yarlen'in Hindistan'ın Maharashtra ve Madhya Pradesh bölgelerinde kaplan öldürmenin de aralarında bulunduğu 6 farklı suçtan arandığını bildirildi. 

Yorumlar (0)