Koltuğa oturmadan ayağını burktu!

ABD'nin 46. Başkanı seçilen Joe Biden, henüz başkanlık koltuğuna oturmadan, köpeği ile oynarken ayağını burktu.

DÜNYA 30.11.2020, 08:21 30.11.2020, 16:22
Koltuğa oturmadan ayağını burktu!

59. Başkanlık Seçimleri sonucu Amerika Birleşik Devletleri'nin 46. Başkanı seçilen Joe Biden, Thanksgiving (Şükran Günü) kutlamaları kapsamında gittiği Deleware eyaletinde, köpeğiyle oynarken ayağını incitti.

Joe Biden'ın ekibinden sağlık durumuna ilişkin yapılan bilgilendirmede, Joe Biden'ın cumartesi günü köpeğiyle oyun oynarken dengesini kaybettiği ve sağ ayağını burktuğu fakat çekilen röntgene bakıldığında doktorların "bariz bir kırık olmadığını" belirttiği ifade edildi.

Joe Biden'ın doktoru olan Kevin O'Connor ise, "Amerika Birleşik Devletleri Başkanı seçilen Sayın Joe Biden'ın sağ ayağında bir burkulma bulunuyor. İlk röntgenlere baktığımızda belirgin bir kırığın bulunmadığı yönünde fikrimiz var. Yine de daha detaylı görüntüleme için farklı bir bilgisayarlı tomografisi çekilecek." açıklamasında bulundu.

Aynı zamanda ABD'nin seçilmiş "en yaşlı başkanı" unvanına da sahip olan Joe Biden, seçim kampanyası sırasında ABD Başkanı Donald Trump'ın alay konusu oluyordu. Trump, sıkça Joe Biden'ın yaşına ve ağır hareketlerine vurgu yaparak, ABD'yi daha dinamik bir başkanın yönetmesi gerektiğini belirtiyordu.

78 yaşındaki Joe Biden ile eşi Jill Biden'ın "Champ" ve "Major" isimli iki Alman çoban köpekleri bulunuyor.

Yorumlar (0)