Hindistan'da korkunç lunapark kazası! 25 metreden yere çakıldı!

Hindistan'daki Pencap eyaletinde bulunan bir lunaparktaki dönen salıncak, 30 kişiyle birlikte 25 metreden yere çakıldı. Bir cep telefonunun kamerasına yansıyan kazada 13 kişi yaralandı.

DÜNYA 05.09.2022, 14:36 06.09.2022, 10:08 Hakan Öksüz
Hindistan'da korkunç lunapark kazası! 25 metreden yere çakıldı!

Hindistan'daki bir lunaparkta yaşanan dönen salıncak kazası, Yürekleri ağza getirdi. Olay, ülkenin Pencap eyaletinin Mohali bölgesinde meydana geldi. Dün akşam saatlerinde lunaparka giden bir grup kişi, yaşanacak feci kazadan habersiz şekilde dönen salıncağa bindi. Önce sağa sola yalpalayan dönen salıncağın hızla yere çakılması, o sırada olayı gören kişilerin korkuyla kaçışmasına neden oldu.

25 metreden yere çakıldı

Dönen salıncağın düştüğü korku dolu anlar, lunaparkta bulunan bir kişinin cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 30 kişi, dönen salıncakla birlikte hızla yere çakıldı. Salıncakta yer alan kişilerden 13'ü yaralandı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi gönderildi. Kazada yaralanan kişiler hastaneye sevk edildi. Kazanın meydana gelme sebebinin, salıncağın hidrolik telinin kopması olduğu tahmin ediliyor. Salıncağın düştüğü yüksekliğin 25 metre olduğu kaydedildi.

Yorumlar (0)