Fenomenlik için aç ve susuz kalan Rus Youtuber hayatını kaybetti

Rusya'da yaşayan ve uzun süredir Youtuber’lik yapan Viyaliy Vıygranovskiy ölümcül bir deneye girişti.

DÜNYA 05.05.2021, 17:03 06.05.2021, 13:56
Fenomenlik için aç ve susuz kalan Rus Youtuber hayatını kaybetti

40 gün yiyip içmeden yaşayabileceğini iddia eden ve bunu denemeye kalkışan çalışan bir Rus Youtuber'dan kötü haber geldi. Genç adamın yakınları deneyin bitmesine az bir süre kala Vıygranovskiy’in öldüğünü açıkladı.

Deneyine Mart ayında başladı

Youtube uygulamasında binlerce aboneye sahip Viyaliy Vıygranovskiy, 40 gün aç ve susuz kalabileceğini iddia edip Mart ayında deneye başladı.

Deneyinin ilk başlarında herhangi bir olumsuzluk yaşamayan Vıygranovskiy 10 güne geldiğinde yavaş yavaş kötüleşmeye başladı. Youtuber deneyine son vermek yerine çözümü Abhazya'ya gitmeyi tercih etti. Gittiği Abhazya'da deneyine devam eden Youtuber bu süre zarfında önemli derecede kilo kaybı yaşadığını ve fiziksel olarak hareket edemeyecek duruma geldiğini duyurdu.

35. günde açıklama yaptı

Ölümcül deneyinin 35 gününe ulaşan Viyaliy Vıygranovskiy, bir açıklama yapmış ve "Nasıl mı geçti? Bu sadece basit bir oyundu. Çok ilginç bir deneyim oldu. Canım yemek istemiyor. Vücudum ve her hücrem tamamen yenilendi" ifadelerini kullanmıştı.

Bu açıklamaların ardından Vıygranovskiy’in yakınları bir süre sonra Youtuber'ın öldüğünü açıkladı. Genç adamın deneyini bitirmeye çok az bir süre kala üzereyken öldüğü belirtildi.

Yorumlar (0)