Eski Dubai Prensesi Haya, yasak aşkına para yağdırmış!

Eski Dubai Prensesi Haya'nın yasak aşk yaşadığı koruması Russell Flowers'a konuşmaması için 1.2 milyon sterlin verdiği ortaya çıktı. 

DÜNYA 21.11.2020, 12:05 21.11.2020, 12:08
Eski Dubai Prensesi Haya, yasak aşkına para yağdırmış!

Dubai Emiri olan Şeyh Muhammed bin Reşit El Maktum'un altıncı eşi Prenses Haya, geçen sene çocuklarıyla birlikte ülkeden kaçmıştı. Dubai Prensesi Haya, İngiltere'de yaşamaya başlamıştı. 

İngiliz medyası, Dubai Prensesi Haya'nın, İngiliz olduğu öğrenilen korumasıyla yasak bir ilişki içerisinde olduğunu iddia etti. Dubai Emiri Şeyh Maktum ile Dubai Prensesi Haya'nın, İngiltere'de gerçekleştirilen Ascot isimli at yarışına katıldığı biliniyor. 

Dubai Prensesi Haya ile koruması arasındaki ilişki, İngiliz Yüksek Mahkemesi'nin kararı ile ortaya çıktı. Mahkeme, Dubai Emiri Şeyh Maktum'un Şeyha Latife ve Şeyha Şemsa adındaki kızlarını önceden İngiltere'den kaçırdığına ve Dubai'ye dönmeleri için zor kullandığına yönelik karar aldı. 

İngiliz medyası, Dubai Emiri Şeyh Maktum'un yasak aşktan haberdar olması üzerine Dubai Prensesi Haya'nın Dubai'den ayrıldığını ileri sürdü. 

Dubai Prensesi Haya'nın ilişki yaşadığı korumanın Russell Flowers olduğu ifade edildi. Ayrıca, Dubai Prensesi Haya'nın Russell Flowers'a konuşmaması için 1.2 milyon sterlin verdiği belirtildi. 

Dubai Prensesi Haya'nın, bununla da yetinmeyip yasak aşkına 50 bin sterlin değerinde bir tüfek ve 12 bin sterlin değerinde bir saat hediye ettiği kaydedildi. Russell Flowers'ın söz konusu ilişki sebebiyle 4 senedir devam eden evliliğine son verdiği öne sürüldü.

Russell Flowers'ın karısının, "Dubai Prensesi Haya, eşimin gözünü hediye ve para ile boyadı. Haya, eşime oldukça pahalı şeyler vererek onu yanında tutmayı başardı." dediği öğrenildi. 

Dubai Prensesi Haya'nın, İngiltere'deyken Russell Flowers ile her gece dışarı çıktığı iddia edildi.

Yorumlar (0)