Esed'le görüşen Şoygu'ya Covid-19 testi yapıldı

Suriye'de Beşşar Esed ile yüz yüze görüşme yapan Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'ya Rusya dönüşünde ivedilikle Covid-19 (yeni tip koronavirüs) testi yapıldı.

DÜNYA 24.03.2020, 13:39
Esed'le görüşen Şoygu'ya Covid-19 testi yapıldı

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu dün Şam’a giderek İdlib kentin devam eden ateşkes başta olmak üzere birçok önemli konuda Şam rejimi lideri Beşşar Esed ile yüz yüze görüşme yaptı.

Suriye’deki ekonomik durum ve ülkede baş gösteren koronavirüsü (Covid-19) ile ilgili konuların da değerlendirildiği görüşmenin ardından Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Rusya'nın başkenti Moskova’ya geri döndü.

Rusya Savunma Bakanlığının resmî yayın organı Zvezda bu görüşmeye dair ayrıntıları kamuoyuna aktarırken bir ayrıntı geçti.

Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan bilgilendirmede Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu’nun Moskova’ya dönüşünün ardından ivedilikle Covid-19 (yeni tip koronavirüs) testleri yapıldığı bilgisi verildi.

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu’nun testlerinden hemen sonuç alındığı belirtilirken tüm test sonuçlarının negatif çıktığı ve Sergey Şoygu’da koronavirüse rastlanılmadığı kaydedildi.

Yorumlar (0)