Dünyaca ünlü model Bella Hadid isyan etti: Instagram'dan Filistin sansürü

İsrail askerlerinin saldırısına uğrayan Mescid-i Aksa’yı, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Filistin kökenli dünyaca ünlü model Bella Hadid, Instagram tarafından kısıtladı. Ünlü Model, Instagram’ın bu tavrına tepki gösterdi. 

DÜNYA 16.04.2022, 17:26 16.04.2022, 17:28
Dünyaca ünlü model Bella Hadid isyan etti: Instagram'dan Filistin sansürü

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte İsrail askerlerinin şiddeti de artmaya başladı. Filistinlileri hedef alan İsrail, sabah akşam Mescid-i Aksa’ya saldırı gerçekleştiriyor. 150’yi aşkın cemaat üyesinin yaralandığı saldırılar, İslam dünyasının ciddi tepkisini çekiyor.

Bella Hadid’in hesabı, Filistin paylaşımları sonrası kısıtlandı

Filistin kökenli dünyaca ünlü star Bella Hadid, bu saldırılar karşısında sessiz kalmak istemiyor.

52 milyona yakın Instagram takipçisine sahip model, Kudüs’e işgal saldırısı düzenleyen İsrail askerlerlerine tepki gösteriyor.

Paylaşımları engellendi

Ünlü model, Mescid-i Aksa’da dünkü cuma namazından önce ve sonra meydana gelen saldırıları kınayan paylaşımlarda bulundu.

Fakat ünlü modelin bu paylaşımları, kısa süre içinde engellendi.

Söz konusu duruma isyan eden Hadid, “İsrail polisi tarafından Filistinlilerin püskürtüldüğü paylaşımlarım Instagram tarafından kısıtlandı. Filistin hakkında ne zaman paylaşım yapsam hemen engelleniyor. Paylaşımlarım, bir milyonu aşkın insana ulaştığı için engelleniyor olabilir mi?” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)