Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich zehirlendi mi?

Rusya ile Ukrayna arasındaki barış görüşmelerinde rol alan Rus milyarder Roman Abramovich'in zehirlendiği ileri sürüldü. Zehirlenme vakasının, bir suikast girişimi olabileceği iddia edildi.

DÜNYA 29.03.2022, 01:30 Hakan Öksüz
Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich zehirlendi mi?

İngiltere Premier Lig kulübü Chelsea'nin sahibi Rus milyarder Roman Abramovich'in adı son zamanlarda gündemden düşmüyor. Kulüp için kendisine gelen teklifleri değerlendireceğini söyleyen Abramovich, Rusya ile Ukrayna arasında Kiev'de düzenlenen barış görüşmelerine katılmıştı. Rus milyarder Abramovich'in görüşmeler sırasında zehirlendiği iddiası, gündeme bomba gibi düştü. 

Derileri soyuldu, gözleri kızardı!

İddialara göre Rus milyarderin yanında yer alan 3 kişide de zehirlenme belirtileri görüldü. Bu kişilerinin derilerinin soyulduğu ve gözlerinde kızarıklık oluştuğu ifade edildi. Rus milyarderin zehirlendiğine dair haberler, sosyal medyada gündeme oturdu. Gelen iddialardan bazılarına göre Roman Abramovich'e suikast düzenlenmiş olabileceği kaydedildi. Ünlü milyarderin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yakın olduğunu biliniyor. 

Dünya kamuoyunu şoke eden haber, Wall Street Journal gazetesinden geldi. Roman Abramovich'in, Süper Lig'de mücadele eden İzmir ekibi Göztepe'yi de satın alacağı iddia edilmişti. Gelen bilgilere göre hem Abramovich'in hem de yanındaki iki barış görüşmecisinin iyi durumda olduğu ifade edildi.

Putin serttepki göstermişti!

Rus milyarder Abramovich'in zehirlenme haberlerinin, Ukrayna Devlet Başkanı ile görüşmesinden sonra gelmesi dikkat çekti. Abramovich, Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelensky ile görüşmüş ve buradan aldığı notu, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e iletmişti. Kendisine gelen bu not karşısında küplere bindiği belirtilen Putin'in, Abramovich'e dönerek "Söyle onlara, tamamen yok edeceğim" dediği ileri sürülmüştü.

Yorumlar (0)