Buzlar eriyor mu? Kraliçe’den Prens Harry ve eşine davet

Kraliyet ailesi içinde yaşanan sorunlar sonrası ayrı bir hayat kurmaya karar veren Prens Harry ve eşi Meghan Markle’a sürpriz bir davet geldi. Kraliçe II. Elizabeth, Prens Harry ve eşini kendi şerefine gerçekleştirilecek olan etkinliğe katılmaya çağırdı. Prens Harry ve Markle bu daveti kabul ederse, organizasyonu aile üyeleriyle balkondan izleyecek. 

DÜNYA 20.04.2022, 14:33 20.04.2022, 14:36
Buzlar eriyor mu? Kraliçe’den Prens Harry ve eşine davet

Kısa süre önce Kraliçe II. Elizabeth ile bir araya gelerek hasret gideren Prens Harry, eşi birlikte Kraliçe’nin hükümdarlığının 70’inci yıl dönümü sebebiyle gerçekleştirilecek olan organizasyona davet edildi. Davet, bizzat Kraliçe II. Elizabeth’in isteğiyle Prens Harry’e iletildi. 

Daveti kabul ederlerse, etkinlikleri balkondan izleyebilecekler

Geleneksel hale gelen ve her sene düzenlenen organizasyon çerçevesinde kraliyet ailesi Buckingham Sarayı balkonundan halkı selamlayacak. Daveti kabul etmeleri halinde, Prens Harry ve eşi de bu tarihi an sırasında balkondaki yerini alabilecek. Kraliyet ailesindeki resmi unvanları kaldırılan çiftin, kutlamaların diğer aşamalarında yer almalarının beklenmediği öğrenildi. 

“Kraliçe’yi yeniden görmek gerçekten mükemmeldi”

Kısa süre önce Kraliçe II. Elizabeth ile bir araya gelerek açıklamalarda bulunan Prens Harry, “Kraliçe’yi yeniden görmek gerçekten mükemmeldi. İngiltere ekibi için başarı dileklerini iletti. Ben de onun bu sözlerini takımdakilere aktardım. Kraliçe ile gerçekten çok değerli ve özel bir görüşme gerçekleştirme fırsatı buldum” ifadelerini kullanmıştı. Öte yandan ağabeyi Prens William ile de bir süredir mesafeli olan Prens Harry’nin bu durumdan rahatsız olduğu ve ikili ilişkileri yeniden düzeltebilmek için aracılar vasıtasıyla girişimler yaptığı iddia edildi. 

Yorumlar (0)