Armie Hammer’ın ‘yamyamlık’ iddiaları sonrası, Hollywood dünyası karıştı!

Efsane filmlerin başarılı oyuncusu Armie Hammer hakkında çıkan ‘yamyamlık’ ve ‘cinsel istismar’ iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Eski kız arkadaşının ortaya attığı iddialar ve Bella Thorne’dan gelen destek sonrası, Hammer’ın eski eşi Elizabeth Chambers’dan da bir açıklama geldi.

DÜNYA 07.02.2021, 11:23 08.02.2021, 09:25
Armie Hammer’ın ‘yamyamlık’ iddiaları sonrası, Hollywood dünyası karıştı!

“Call Me By Your Name”, “The Man from U.N.C.L.E”, “Maskeli Süvari”, “Hotel Mumbai” ve “Nocturnal Animals” gibi filmlerin başarılı oyuncusu, ünlü Hollywood aktörü Armie Hammer hakkındaki iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Netflix’te yayınlanan “Rebecca” filminde rol alan Hammer hakkında çıkan ‘yamyamlık’ ve ‘cinsel istismar’ iddiaları, Hollywood’un gündemini kapladı.

Sosyal medyada ifşa oldu, eski sevgilisi açıklama yaptı

İlk olarak sosyal medyada, konuştuğu kadından ayak parmaklarını kesip kesemeyeceğini istemiş ve bu durumu ‘yamyamlık’ olduğu iddia edilmişti. Bu iddiaya Hammer’ın eski sevgilisi Courtney Vucekovich de şaşırmadığını açıklamış ve daha önce kendisinden de kaburgasını kırıp, barbeküde pişirip yemek istediğini belirttiğini söylemişti. Hammer’ın dişlerinde deri bulundurma düşüncesini sevdiğini itiraf eden Vucekovich, Hammer’ın alkol ve madde kullanımı konusunda da oldukça fazla bir kullanım yaptığını söylemişti.

Hammer ise, bu iddialar karşısında ‘saçma’ yorumunu yapmış ve daha başka bir cevap vermeyi reddetmişti. Ayrıca Hammer, Jennifer Lopez ile rol alacağı Shotgun Wedding filminin kadrosundan da  bu iddiadar ve çocuklarını düşünmesi nedeniyle ayrıldığını açıklamıştı.

Bella Thorne, destek verdi

Daha sonra oyuncu ve şarkısı Bella Thorne, Hammer’a destek vermişti. Thorne, sosyal medya hesabından Hammer ve ailesini rahat bırakılması gerektiğini ve ‘yamyam’ olmasının imkansız olduğunu belirtmişti. Bu iddiaların yalan olduğunu düşündüğün belirten Thorne ise, oldukça tepki topladı.

Eski eşi Elizabeth Chambers’dan açıklama

İddialar konusunda daha fazla sessiz kalamayan ve Hammer’ın eski eşi ve çocuklarının annesi Elizabeth Chambers, haftalardır yaşananlar uğraştığını belirtti. Üzgün olduğunu belirten Chambers, saldırı ve taciz yaşayanları desteklediğini, acı yaşayanlara yardımda bulunacağını belirtti. Kendisine destek veren herkese teşekkür ettiğini söyleyen Chambers, çocuklarını ve işini düşünerek daha fazla açıklama yapmayacağını söyledi.

Julia Roberts’ı film çekimlerinde 6 kere yalamış

Hammer’ın ayrıca, 2012 yılında “Mirror Mirror” filminde birlikte rol aldığı Julia Roberts’a da film çekimleri sırasında aşık olduğu iddia edildi. “Pamuk Prenses'in Maceraları” adıyla vizyona giren filmin bir sahnesinde Hammer, Roberts’ı boynundan yalıyor. Hammer, Robert’ı 6 kere yaladığını söylemiş ve bu yaşandığı için şanlı olduğunu belirtmişti.

İkili, yakın zamanda “Gaslit” adlı dizi için bir araya gelecekti, ancak Hammer yaşananların ardından tüm projelerini iptal etmişti.

Yorumlar (0)