ABD'li aktör Renner, kar kürerken kaza geçirdi: Durumu kritik

Nevada'daki arazisinde kar küreme çalışması yapan ABD'li oyuncu Jeremy Lee Renner'ın ayağını kar küreme aracı ezdi. Ciddi şekilde kan kaybeden ve hava ikmal aracıyla hastaneye taşınan oyuncunun durumunun kritik olduğu öğrenildi. "Hawkeye" karakterini canlandıran 51 yaşındaki aktör, rol aldığı birçok popüler film ve dizi ile tanınıyor.

DÜNYA 03.01.2023, 10:31 Hakan Öksüz
ABD'li aktör Renner, kar kürerken kaza geçirdi: Durumu kritik

Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı "Hawkeye" karakterinin yanı sıra rol aldığı pek çok sinema filmi ve diziyle tanınan ABD'li aktör Jeremy Lee Renner, kar kürerken ciddi bir kaza geçirdi. Nevada'daki arazisinde kar temizleme çalışması yapan 51 yaşındaki oyuncunun bacağını kar küreme aracı ezdi.

Hava ikmal aracıyla hastaneye taşındı

Acı içinde kalan ünlü oyuncuya ilk müdahaleyi komşuları yaptı. Jeremy Lee Renner hayranları, ünlü oyuncunun geçirdiği kaza sonrası sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu. Edinilen bilgilere göre ciddi şekilde kan kaybeden ünlü aktör, hava ikmal aracıyla hastaneye taşındı. ABD'de etkili olan fırtına esnasında kar küreme çalışması yaparak yaralanan oyuncunun durumunun kritik olduğu kaydedildi.

Pek çok popüler filmde rol aldı

Canlandırdığı karakterin adını taşıyan televizyon dizisi Hawkeye'de rol alan Jeremy Lee Renner'ın oyuncu arkadaşları, kazanın ardından geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

51 yaşındaki ünlü oyuncu, 2009 yılında gösterime giren "Ölümcül Tuzak" isimli filmde canlandırdığı karakterle "En İyi Erkek Oyuncu" dalında Oscar adayı olmuştu. Jeremy Lee Renner; "Arrival", "Düzenbaz", "Wind River" ve "Black Widow" gibi filmlerde de rol almıştı.

Yorumlar (0)