ABD'de feci kaza: Yaklaşık 40 araç birbirine girdi

ABD’nin Montana eyaletinde kötü hava şartları sebebi ile 30’dan fazla aracın karıştığı zincirleme trafik kazası oluştu. Kazada ilk tespitlere göre 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

DÜNYA 01.03.2021, 01:39 02.03.2021, 16:46
ABD'de feci kaza: Yaklaşık 40 araç birbirine girdi

ABD’de kötü hava şartları sebebi ile zincirleme trafik kazaları yaşanmaya devam ediyor. Montana eyaletine bağlı olan Billings şehri yakınlarında Interstate 90 yolu istikametinde bulunan Yellowstone Nehri Köprüsü’nde 30-40 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası oluştu. Kazada ilk tespitlere göre 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Montana Otoyol Devriyesi tarafından gerçekleştirilen açıklamada, yaralı şahıslardan birinin kazanın ardından diğer arabalar tarafından ezilmemek maksadıyla köprüden aşağı atladığı ve ağır bir şekilde yaralandığı belirtildi. Devriye, yaralı şahsın hastaneye nakledildiğini kaydetti. Devriye ayrıca, söz konusu kazanın, köprüde oluşan gizli buzlanma sebebi ile meydana gelmiş olabileceğini sözlerine ekledi. Bir başka yetkili, kazanın sebebinin ani bir kar fırtınası neticesinde görüş mesafesinin sıfıra inmesi olduğunu iddia etti. 

Benzer bir kaza Texas'ta olmuştu

Texas eyaletine bağlı olan Fort Worth şehrinde ise 11 Şubat’ta gizli buzlanma sebebi ile 70'den fazla aracın karıştığı zincirleme kazada, 5 kişi feci şekilde can vermişti.





Yorumlar (0)