Youtube 1080P Video İndir

Çeşitli internet sitelerinde bulunan Youtube indirici servisi ile birlikte Youtube platformu üzerinde beğendiğiniz herhangi bir videoyu 1080P şeklinde bilgisayarınıza, telefonunuza ve tabletinize indirebilirsiniz.

BİLİM-TEKNOLOJİ 27.02.2021, 23:00
Youtube 1080P Video İndir

Bu tarz indirici servisler genelde ücretsiz olmaktadır. Youtube indirici sayesinde platform üzerinde bulunan her türlü videoyu indirebilirsiniz. İndirdiğiniz videoları daha sonra internetsiz bir şekilde izlemeniz mümkündür. Youtube indirici servisin çok fazla sevilmesi ve tercih edilmesinin en büyük nedeni de budur aslında. Birçok insan, daha sonra çevrimdışı bir şekilde video izlemek için Youtube indirici servislerinden yardım almaktadır.

Youtube üzerinde beğendiğiniz bir videoyu indirmek için ilk önce videonun URL adresini kopyalamanız gerekmektedir. Kopyalama işlemi bittikten sonra seçtiğiniz indirici servisin internet sitesine girin ve indir kısmına URL adresini yapıştırın. Adresi yapıştırdıktan sonra site, kısa bir taramanın ardından videoyu indirebileceğiniz bir link çıkaracaktır. 1080P ya da 360,480 ve 720P seçeneklerinden birini seçerek videoyu telefon veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Youtube Nedir?

Youtube, şu anda dünyanın en çok tercih edilen ve sevilen bir video paylaşım platformudur. Youtube, ilk kez 3 eski PayPal çalışanı tarafından 2005 yılında kurulmuştur. Platform kurulduktan sonra çalışanlardan biri olan Jawed Karim, ilk videoyu yüklemiştir. İlk video yüklendikten yaklaşık 1.5 yıl sonra Youtube, Google firması tarafından yaklaşık 1.65 milyar dolar karşılığında satın alınmıştır. Youtube platformunun satın alınması, Google firmasının yapmış olduğu en büyük satın alımlardan biri olarak görülmektedir. Google, platformu satın aldıktan sonra birçok yeni özellik getirmiştir. Gelen bu özellikler ve yeni geliştirmeler ile birlikte sitenin kullanıcı sayısı bir hayli artmıştır. Geçmişten günümüze kadar sürekli kullanıcı artışı ile büyük bir başarı yakalayan Youtube, şu an dünyanın en büyük video paylaşım platformlarından birisidir, belki de en iyisi… J

Yorumlar (1)
Fikri gokay 3 yıl önce