Türk Telekom Müşteri Hizmetleri

BİLİM-TEKNOLOJİ 06.10.2020, 00:42 08.11.2020, 01:17
Türk Telekom Müşteri Hizmetleri

23 Ekim 1840 yılında PTT olarak kurulan firma, 24 Nisan 1995 yılında posta ve telekomünikasyon olarak birbirinden ayrılır. Türkiye’ye telekomünikasyon hizmeti sunmak amacı ile devlet tarafından kurulan Türk Telekom dijital tv, mobil, sabit telefon, genişbant internet yayınları ile hizmet sağlar. Kullanıcılar mobil cihazları üzerinden Türk Telekom müşteri hizmetleri ulaşımı sağlayabilir. Müşteri hizmetleri ile yapılan görüşmelerin ilk 25 saniyesi ücretsizdir. Sonrasında ücretlendirme kullanıcıların kendi tarifeleri üzerinden, tarifeleri yok ise görüşme başına 60 kuruş üzerinden ücretlendirilmektedir.

Türk Telekom İletişim Merkezi

444 numaralı bir iletişim merkezine sahip olan Türk Telekom müşteri hizmetleri, bu çağrı merkezi ile marka bünyesindeki tüm sorunlarınızı bu operatörler üzerinden iletebilirsiniz. Mobil aboneler için dört basamaklı bir bakiye talebi satırı bulunuyor. Bu şekilde bakiyenizi, ödenmiş faturalarınızı, kullanım haklarınızı, ödenmesi gereken faturalarınızı ya da cihaz ile ilgili ayar taleplerinizi görüşebilirsiniz.

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Operatöre Bağlanma

7*24 aktif olarak kullanabileceğiniz Türk Telekom müşteri hizmetleri numarasını arayarak şu gibi işlemler gerçekleştirebilirsiniz:

* Ev interneti başvuruları

* Fatura ödemeleri

* Bilgi güncelleme talepleri

* Şifre işlemleri

* Kayıp bildirim, numara değiştirme ya da hat taşımacılığı

Müşteri temsilcilerine bağlanırken sıra beklememek için internet üzerinden bireysel işlemleri kullanarak taleplerinizi iletebilirsiniz.

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Numaraları

4441444 numaraları üzerinden tüm soru ve sorunlarınızı çağrı merkezi temsilcileri aracılığı ile iletebilir, destek alabilirsiniz. Ttnet Prime müşteri hattı ise 4444375 olmaktadır. İnternet arızalarında ya da yaşanan aksaklıklarda ise 4445444 numaralı hatlar üzerinden destek alınabilir. Arıza kaydı oluşturulabilir. Bu görüşmelerde onarım talepleri iletilebilir. Yurt dışından müşteri hizmetlerine ulaşmak isteyenler ise +90 555 1500 500 numaralı hatlar üzerinden çağrı merkezlerine ulaşabilir. Çağrı başı 45 kuruş olarak ücrelendirilir.

Yorumlar (11)
sevgi öztürk 4 yıl önce
malesef müşteri hizmetlerinde makinalar konuşuyor operatore baglanamiyoruz muhatap yok demekki operatör degişme zamanı geldi
Yusuf eşingen 3 yıl önce
Çalışmıyor
Yusuf eşingen 3 yıl önce
Çalışmıyor
Merdan ben faturami sada fatura degisdirmek ileyorum 3 yıl önce
Я хачу свои фатури прасдой фатура претьи хачу
Hasan Basri Bişkin 3 yıl önce
İki gündür internet hizmeti alamıyoruz daha önemlisi bunu türktekekoma duyuramıyoruz.Cevap veren yok telefonlarımız açılmıyor.
O.Duran 3 yıl önce
İstanbul Sultangazi Malkoçoğlu mahallesi alt yapı olmadığından çocuklar ders çalışamıyor defalarca Gaziosmanpaşa da Türk Telekom bölge müdürlüğü ne müracaatlara rağmen bu hususta hiç bir çalışma yapılmamaktadır
Sayın ulaştırma bakanımızın bizzat dikkatlerine arz ve talep olunur
Nesime 3 yıl önce
Evet bir saattir canlı birine ulaşamadım nasıl müşteri hizmetleri bu makina hizmeti deyin gitsin
Mehmet çakır 3 yıl önce
Müşteri hizmetlerin den hiç memnun değilim sürekli aradım ve müşteri hizmetleri bağlanıyorum ama bana çözüm üretiyorlar. Konu ile acil yardıistiyorum
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın