Samsung 5 yıllık cihaza güncelleme yayımladı

Samsung 5 yaşındaki telefonu Note 9 için yeni bir güvenlik güncellemesi yayımladı. 2018 yılında çıkan cihaz resmi olarak desteklenmiyor.

BİLİM-TEKNOLOJİ 08.03.2023, 09:55 09.03.2023, 09:21
Samsung 5 yıllık cihaza güncelleme yayımladı

Güncellemeye dair Samsung kullanıcılarını şaşırtmayı sürdürüyor. Öncesinde birkaç yaşındaki telefonlarına güvenlik yamasını yayımlayan Koreli firma, şimdi ise 2018 senesinde duyurulan Galaxy Note 9 için bir güncelleme paylaştı. 5 yaşındaki telefon resmi olarak desteklenen modellerin arasından çıkartılmıştı.

Note 9 için Şubat ayı güncellemesi yayımlandı

Samsung Note 9 serisi için yeni bir güvenlik güncellemesinin dağıtımına başladı. Resmi destek süresi 2022 senesinde biten model, 2023 Şubat ayı güncellemesini almasının ardından kullanıcıları bir hayli meraklandırdı. Güncelleme bir özellik veya önemli bir değişikliği içermiyor fakat Şubat ayının güvenlik paketini içeriyor.

5 yaşında olan bu telefona yeni güncelleme ilk defa İrlanda ve İngiltere'de bulunan kullanıcılara sunuldu. Fakat yakında ülkemiz de dahil olmak üzere diğer pazarlarda da dağıtıma çıkması bekleniyor. Eğer bir Note 9 telefonunuz varsa Ayarlar-Yazılım Güncelleme menüsünü takip ederek güncelleme gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.

Yorumlar (0)