Popüler Kız Oyunları

BİLİM-TEKNOLOJİ 13.08.2020, 18:24
Popüler Kız Oyunları

Birbirinden popüler kız oyun çeşitlerini internet üzerinden online olarak oynayabilirsin. Her yaş grubuna hitap edebilecek çeşitli kız oyunları artık çok yakınında. Bebekleri giydirdiğin, onları geziye hazırladığın ve bebeğine ait bir evi bulunan içini kendin tasarlayabileceğin oyun türlerinden onlarcasını bulabilirsin.

Kız Oyunları Nerelerden Oynanabilir?

Eskiden masaüstü bilgisayar ile uyumlu olan ve yalnız oradan oynanabilen kız oyunları günümüzde laptop, akıllı cihazlar/telefon ve tablet üzerinden oynamaya uyumlu bir hale getirilmiştir. Özellikle herhangi bir uygulama indirmenize gerek kalmayan internet üzerinden online olarak oynayabileceğiniz sayısız oyunlar bulunur. En popüler oyun sitelerine giriş yaparak buralardan herhangi bir ücret ödemeden anlık olarak oyun oynayabilirsiniz.

En Popüler Kız Oyunları

2020 yılı itibari ile en popüler olan kız oyunlarını yazımızda listeledik.

  • Hayvan Bakımı: Bu tarz oyunların içeriklerinde bir tane kendi seçeceğiniz hayvan ve bu hayvanın özellikleri sıralanır. Size ait olan bu hayvanı, gün içerisinde yemek yedirmeniz, uyutmanız, yıkamanız ve oyun oynatmanız gerekmektedir. Bu tarz oyunlar içerisinde oyun içinde oyun denebilecek alanlar bulunur. Bu alanlar ile puan elde edersiniz. Yine hayvan bakımı oyunları içerisinde mağaza yer alır. Bu mağazadan elde ettiğiniz puanlar ile hayvanınıza çeşitli kıyafet ya da oynayabileceğiniz ürünler alabilirsiniz.
  • Mutfakta Yemek: Bu oyunun içeriğinde size ait bir mutfak ve kesme tahtası verilir. Burada sizden liste içerisinde verilmiş olan malzemeler ile yemeği yapmanız istenir. Yemek yaparken o gün içerisinde otomatik yönlendirmeler ile adımlar rahatlıkla getirebilmektedir. Gerekli araç gereçler yine kesme tahtasından sağ kısmında verilir. Siz de önünüze konan; tencere, bıçak gibi çeşitli yemek materyalleri ile kesip doğrayarak normal bir şekilde yemek yapıp bir sonraki yemek tarifini yapma aşamasına geçebilirsiniz.
  • Kız Modası: Bu oyun içinde çeşitli kıyafetler ile yükleyebileceğin güzel ve şık giyindirebileceğin bebek figürleri bulunur. Sana sunulan oyun içi gardırop seçeneklerinden çok sayıda aksesuar, saç, ayakkabı, gözlük, şapka, peruk, çeşitli kıyafetleri bulabilir ve karakterini istediğin tarzda giydirebilirsin.
  • Küçük Deniz Kızı: Bu oyunda deniz kızını çeşitli kıyafetler ve aksesuarlar ile süsleyerek modya uygun hale getirmen gerekiyor.
  • Çiçek Servisi: Oyun oldukça keyifli ve eğlenceli bir içeriğe sahip. Belirlenen süre içinde ok yönlerini takip ederek çiçekçinin çiçekleri dağıtmasına yardım etmen gerekiyor.

Yorumlar (2)
Gece 3 yıl önce
Bencekötü