NBA Live 20, Live 13'le aynı kaderi paylaştı!

EA Sports tarafından 7 sene önce Live 13’ün ertelenmesi gibi tekrar bu yıl oyunun erteleneceği ve piyasaya sürülmeyeceği duyuruldu.

BİLİM-TEKNOLOJİ 30.10.2019, 14:00 30.10.2019, 13:42
NBA Live 20, Live 13'le aynı kaderi paylaştı!

NBA Live 20’nin çıkışı için gün sayanlara üzecek olan haber EA Spots’ta CEO olarak görev yapan Andrew Wilson’dan geldi. Wilson tarafından oyunun bu sezon piyasaya sürülemeyeceği duyuruldu.

2019’un son aylarında piyasa çıkması beklenen oyun çeşitli sebeplerden dolayı iptal edildi. CEO Andrew Wilson, yeni nesil basketbol tecrübesine ve geleceğe odaklanıldığını ifade ederken, NBA 2K serisi ile de mücadele etmek konusunda ısrarcı.

Geçtiğimiz sene NBA Live 19 ile iyi bir satış elde eden firma, rakibi karşısında çok daha güçlü olabilmek için bu yıl oyun çıkarmayacağını açıkladı. EA Sports tarafından gelecek neslin platformları ve oyuncuları için yeni bir oynayış serüveninin başlayacağını duyurdu.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından yayınlanan bildiride EA Sports tarafından şu açıklamalar yapıldı:

“Konsollarda oynadığınız basketbol oyunlarımıza bir süre için ara veriyoruz. Gelişimimizden dolayı heyecanlıyız ama aşırı hırslı davranıyoruz. Bu bağlamda NBA Live 20 yapımını bu sezon piyasaya sürmeyeceğiz.”

“NBA ve NBPA’in yanı sıra gelecek neslin oyuncuları ve platformları için yepyeni şeyler üretmeyi hedefledik. Geleceğimizi her adımda doğrultmamız gerektiğini biliyoruz.”

“Bu yüzden oyuncularımız için doğru olanı bulmak için vakit harcıyoruz. Size güncellemeler ile düzenli bir şekilde geri döneceğimize dair söz veriyoruz. O zamana kadar çalışmaya devam edeceğiz.”

Hatırlanacaktır 2012 senesinde de çıkışına bir hafta kala NBA Live 13 ertelenmişti. EA Sports’un tekrar bu hamlesi tartışmalara neden olacak gibi duruyor.

Yorumlar (0)