Kaybolan mesaj özelliği WhatsApp'a geliyor

2020'yle birlikte popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a yeni özellikler geliyor. 

BİLİM-TEKNOLOJİ 02.01.2020, 16:27 02.01.2020, 17:14
Kaybolan mesaj özelliği WhatsApp'a geliyor

Dünya çapında aktif 1.5 milyar kullanıcısı bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a yeni yılla birlikte yeni özellikler eklenecek.

Snapchat'le hayatımıza giren kaybolan mesajlar özelliği yeni yılla birlikte WhatsApp'ta da uygulanabilecek.

Yeni özellikle birlikte kullanıcılar gönderdikleri mesajın ne kadar süre sonra silineceğini belirleyebilecek. Gönderilen mesaj için belirlenen süre dolduğunda ise mesaj otomatik olarak sohbet içeriğinden yok olacak.

Henüz gelişme aşamasında olan özellikle birlikte mesajlara 10 saniyelik, 1 dakikalık, 1 saatlik ya da 1 günlük görüntülenme süresi tanınabilecek.

2020'de WhatsApp'a entegre olacak bir diğer özellik ise karanlık mod. Karanlık mod Android 10 ve iOS 13 sürümlerindeki birçok uygulamaya entegre edilmiş durumda. Karanlık mod özelliğinin 2020 yılı içerisinde WhatsApp'a da ekleneceği söyleniyor.

Fotoğraf arama da yeni yılda eklenecek bir diğer özellik olarak karşımıza çıkıyor. Bu yeni özellikle birlikte WhatsApp'ta gönderilen fotoğraflar Google'da aratılabilecek.

Yeni yılın yeni özelliklerinden bir diğeri ise reklamlar. 2020'de gelecek güncelleme ile WhatsApp durumlarında, Instagram hikayelerinde olduğu gibi reklam içeriklerine yer verilecek.

Yorumlar (0)