Elon Musk'tan kripto para dolandırıcılarına tepki

Kripto para yatırımcılarının, hemen hemen her adımını izlediği Elon Musk, son dönemlerde kripto paralar ilgili spam listelerinde yaşanan artışa tepki gösterdi.

BİLİM-TEKNOLOJİ 19.02.2022, 16:05 21.02.2022, 09:16
Elon Musk'tan kripto para dolandırıcılarına tepki

Dünyanın en önemli sosyal medya platformlarından biri olan Twitter, tarihinin en büyük siber saldırısını 2020’de yaşamış ve ele geçirilen birçok hesap, kripto dolandırıcılığı için kullanılmıştı.

Kripto dolandırıcılarına tepki!

Bill Gates, Amazon CEO'su Jeff Bezos, Tesla CEO'su Elon Musk, New York eski Belediye Başkanı Michael Bloomberg ve şovmen Kanye West ve gibi isimlerin haricinde; Uber ve Apple gibi firmaların hesapları ele geçirilmiş ve bunun karşılığında kripto para istenmişti.

Son günlerde kriptolar ile ilgili paylaşımlar yapan Elon Musk, bu defa dolandırıcılardan şikayetçi oldu. Dogecoin’in kurucu ortağı olan Billy Markus’un paylaşımına cevap veren Musk, tepkisini gösterdi.

Bir paylaşım yapan Dogecoin’in kurucularından Billy Markus, dolandıcılık için açılan Twitter listelerini şikayet etti.

Markus, "Twitter, bu saçmalık ile ilgili bir şeyler yapabilir misin? Twitter'daki bütün kullanıcılar, toplu bir şekilde spam listesine ekleniyor ve bu oldukça rahatsız edici." sözlerini kullandı ve şu görüntüyü paylaştı:

Görüntüde yer alan linke tıklanması durumunda 5000 Bitcoin dağıtılacağını belirten bir liste gözüküyor. 1412 kişi otomatik olarak bu listeye eklenmiş.

Musk da yanıt verdi

Paylaşıma cevap veren Elon Musk, bu problemin uzun bir süre var olduğunu belirterek Twitter'a tepkisini gösterdi.

Yorumlar (0)