Bayraktar TB2, millî havacılık tarihi rekorunu kırdı!

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB2'nin 200 bin saat uçuş görevi yaparak millî havacılık tarihinin rekorunu kırdığını açıkladı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 10.06.2020, 11:23
Bayraktar TB2, millî havacılık tarihi rekorunu kırdı!

Bayraktar TB2'nin 200 bin saat uçuş görevi icra ettiğini sosyal medya hesabından duyuran Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, bunun, millî havacılık tarihinin en uzun görevde kalma rekoru olduğunu belirtti.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, millî havacılık tarihinin bir rekorunun daha kırıldığını bildirdi.

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar paylaşımında, 200 bin saatin büyüklüğüne vurgu yapmak için her satıra bir rakam yazarak, Bayraktar TB2'nin 200 bin saat uçuş yaptığını, bunun ise millî bir hava aracıyla uçulan en uzun görev saati olduğunu ifade etti.

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar paylaşımında yer alan "200.000 SAAT" ifadesini ise akrostiş hâline getirerek, "Sabırla, Aşkla, Azimle, Türkiye için göklerde görevde" şeklinde tamamladı.

200 bin saatin ne kadar uzun süre olduğunu anlatabilmek için kronometre videosu kullanan Selçuk Bayraktar, paylaşımını "Semalarımızda hür ve özgür." şeklinde tamamladı.

Yorumlar (1)
Cenk Gündoğdu 4 yıl önce
Çocuk kaç yıl önce bugünleri anlatıyordu.helal olsun.daha niçxce teknolojileri üretmek nasip olsun inşAllah